Ptesi - Cuma08.00 - 18.00
OfisEğitim Mah. Ahsen Çıkmazı Sadıkoğlu İş Merkezi

Kurumsal Koçluk

MindsnSolutions olarak müşterilerimizle birlikte gelişiyor ve özgürleşiyoruz. Özel olarak hazırladığımız tüm hizmetlerimizi müşterilerimizin muhteşem enerjileri ile daha da faydalı hale getiriyoruz.
BİR İŞTEN DAHA FAZLASI

Kurumsal
Koçluk

Koçluk hizmetleri ile kurumunuzun verimliliğini en yukarıya çıkarmanız mümkün! Eklektik metotlarımız ve kurumlara özel olan programlarımız ile ihtiyacınız olan koçluk çözümleri ile sizlerin yanınızdayız! Kurumunuza özel koçluk hizmetlerimiz ile sizinle gelişiyor ve sizinle ilerliyoruz. Bizimle olmaya ne dersiniz?

Koçluk Çözümleri

Birey olarak profesyonel yaşamda güzel sonuçlar elde edebilmeyi arzularız. Güzel enerjiler ile donatılmayı, işlerin verimliliğini arttırmayı ve ortaya başarılı işler çıkarabilmeyi isteriz. İşte bir çalışan olarak tüm bu istediğimiz şeyler, zorlu iş yaşamı koşullarında koçluk çözümleri ile gerçekleşebilir! Kurumlarda koçluk süreçlerinin oluşturulması ile birlikte kurum içerisindeki çalışanların sadakati ve iş verimliliği artabilir. Burada yapmanız gereken şey doğru koçluk çözümleri ile kurumunuzda koçluk kültürü oluşturmaktır!

Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD) verilerinden elde edilen bilgilere göre finansal getirileri ve personel kaybını azalttığı durumlarda kurumların kazancını yüzde 788 oranında arttırmıştır. Bunun yanında kurumlarda koçluk kültürünün oluşturulma süreci sonrasında yüzde 529 oranında yatırımın geri dönüşüm gösterdiği gözlenmiştir. Aynı zamanda iş kalitesinde artış sağlanmıştır. Verilerden yola çıktığımızda kurum içerisinde koçluk çözümlerinin olması gelir artışı sağlar, çalışan memnuniyetini pozitif anlamda arttırır, çalışanların kuruma bağlılıkları ve üretkenlikleri yükselişe geçer.

İş ortamında mutlu olan ve yöneticisi ile sağlıklı iletişim kurabilen çalışanların motivasyonu atar ve bu kurumun her alanına yansır. Bu nedenle de çalışan ve yönetici arasındaki doğru iletişimi sağlayabilmek oldukça önemlidir. Bizler de buradan yola çıkıyoruz, sizler ve kurumlarınız için özel olarak tasarlanmış koçluk çözümlerimizi sunuyoruz.

Günümüzün değişen teknoloji ve çalışan kitlesine uygun olarak çevik koçluk (agile coaching) yaklaşımı ile yeni jenerasyon yönetici gelişimin programları tasarlıyoruz. Kurum ihtiyaç ve taleplerine yönelik tasarladığımız yönetici koçluğu ve takım koçluğu programları ile kurumların sürdürülebilir başarılar elde etmesine destek oluyoruz.

Sizler de yeni nesil çalışma sistemlerinin zorlu koşullarında kurumunuzdaki verimliliği, performansı, kazancı arttırmak ve mutlu çalışanlar ile sarmalanmak isterseniz kurumuna özel olarak uyguladığımız koçluk çözümlerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Koçluk Çözümlerimiz

* ICF ve EMCC Akredite Koçluk Eğitimleri: TPCL Türkiye işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz.

*Değerlendirme ve Gelişim Merkezi Uygulamaları

*Kurumların ihtiyaçları doğrultusunda kurumsal gelişime destek verecek eğitimler ve gelişim atölyeleri

*Profesyonel Kurumsal Koçluk  Süreçleri: Kurumlardaki yöneticilerden başlamak üzere kuruma koçluk bakış açısını yansıtan uygulama ve koçluk çalışmaları.

“İşini sevmeden, sadece para kazanmak için yapan kişinin para kazanması ve hayattan zevk alması çok zordur.”
Charles M. Schwab

WHAT OUR CLIENTS SAY

Your Business
Avantage solution

https://www.mindsnsolutions.com/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-03-160x160.jpg

Absolutely spot-on!

Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration and idea-sharing. Holistically pontificate installed base portals.
JOANNA PRESTLEY
HSBC Bank
https://www.mindsnsolutions.com/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-01-160x160.jpg

Best decision ever

Quickly deploy strategic networks with compelling e-business. Credibly pontificate highly efficient manufactured products and enabled data.
BRADLEY SMITH
Miller Automation
https://www.mindsnsolutions.com/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-06-160x160.jpg

Saved my Business

Dynamically target high-payoff intellectual capital for customized technologies. Objectively integrate emerging core competency communities.
PRISCILLA JACKSON
WA Solutions
https://www.mindsnsolutions.com/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-02-160x160.jpg

All the right answers

Efficiently enable enabled sources and cost effective products. Completely synthesize principle-centered information after ethical communities.
COLLIN LEBLANC
McIntire Industries
https://www.mindsnsolutions.com/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-05-160x160.jpg

The right investment

Compellingly embrace empowered e-business after user friendly intellectual capital. Interactively actualize front-end processes convergence.
LILAH CHANG
Hotel Berg
https://www.mindsnsolutions.com/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-04-160x160.jpg

Best people for me!

Objectively integrate enterprise-wide strategic theme areas with functionalized infrastructures. Interactively productize premium technologies.
JUSTIN EMERSON
Applauz Startup
İLETİŞİMBize Ulaşın
Ezber bozan danışmanlık çözümleriyle zihinlerini özgürleştiren projeler üretiyoruz!
LOKASYONLARIMIZBizi Bulun
https://www.mindsnsolutions.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
BİZE ULAŞINSosyal Medyada Biz
Bizi tüm platformlarda takip edebilir ve bize soru sorabilirsiniz.
İLETİŞİMBize Ulaşın
Sizi ofisimizde misafir etmekten ve çözüm sunmaktan mutluluk duyaruz.
LOKASYONLARIMIZBizi Bulun
https://www.mindsnsolutions.com/wp-content/uploads/2019/04/img-footer-map.png
BİZE ULAŞINSosyal Medyada Biz
Bizi tüm platformlarda takip edebilir ve bize soru sorabilirsiniz.

© 2021- Mindsn Solutions | Orvedo Software Company |
BGA Partners

© 2021- mindsNsolutions | Orvedo Software Company |
BGA Partners